Wie is Vera?

Welkom op mijn website. Ik ben Vera en ik ben opgegroeid in het mooie Ede. Ede is enorm veranderd en gegroeid in de ruim 20 jaar dat ik hier werk in de makelaardij. Samen met mijn man en jongste dochter wonen wij op het kazerneterrein in Ede. Een woongebied met een rijke historie en dichtbij de natuur. Hier genieten wij dagelijks van de uitgestrekte bossen en natuur, de monumentale panden en de diversiteit aan woningbouw.

Ede breidt enorm uit, heeft een geweldige centrale ligging en krijgt steeds meer landelijke populariteit. In de makelaardij merk ik dat heel goed. Steeds meer kopers uit de regio Utrecht, Amsterdam, Rotterdam maar ook uit het Noorden en Zuiden van Nederland, zijn in Ede en omgeving op zoek naar een woning.

Ik ben gestart met een eigen makelaardij waar ik op mijn eigen wijze kan makelen en adviseren. Sinds een aantal jaren zie ik een verandering in de markt en de vraagbehoefte bij onze klanten, ik speel graag in op die veranderende behoefte.

Met korte lijnen, transparantie, betrouwbaarheid, een lage drempel en een eerlijk advies ga ik uw belangen behartigen, zowel bij aankoop, verkoop, taxaties of gewoon om te ‘sparren’ over de stappen die u wilt zetten. Hoe ik dat ga doen, dat kom ik graag bij u uitleggen. Ik hoop u binnenkort te ontmoeten.
GRATIS WAARDEBEPALING